Ik ben Klasina Altepost en werk al ruim 10 jaar als vrijwilliger voor Animal in Need. Ik vlieg minimaal 4 x per jaar naar Spanje om te helpen in het asiel van Peter Koekebakker in La linea vlakbij Gibraltar. Toen ik zelf nog geen hond had ben ik honden voor anderen gaan uitlaten omdat ik dat zo ontzettend leuk vind. Met de vergoeding betaalde ik de vluchten naar Spanje. 

De aanvragen bleven binnen komen en uiteindelijk heb ik besloten om de opleiding Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren-honden en katten te volgen en me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Na 2,5 jaar een grote uitlaatservice gerund te hebben op een eigen terrein in Rolde, heb ik er nu weer voor gekozen om de honden individueel uit te laten. De werkzaamheden op het terrein in Rolde zijn overgenomen door Kynoké.

Tevens verzorg ik de aanvragen voor logeren en individele (weekend) dagopvang voor de honden die reeds ingeschreven staan bij Oppassen in Assen en Kynoké. Onder het hoofdstuk “even voorstellen” vind je de mensen waar de honden kunnen verblijven. Natuurlijk vindt er eerst wel een kennismaking plaats om te kijken of de klik er is tussen baas, hond en opvangadres.

Wil je hier meer over weten? Bel, app of mail me dan, ik zal zo snel mogelijk reageren.

Oppassen in Assen op TV

RTV drenthe liep een dagje met ons mee! Vanaf 2 minuut 22 zie je het item over onze uitlaatservice en dagopvang.

Er is geen video geplaaatst